Regisztráljon Ön is az ÉlményBank-ba, és élvezze az itt kínált élményeket!  Elfelejtett jelszó
Azonosító:
Jelszó:
2017. december 18. hétfő,  Auguszta napja van   Most: +0 °C Ma: min +0 °C max +0 °C
 

ÉLMÉNY WEBÁRUHÁZ

There is no such thing as a free lunch

 KÖZÖSSÉGI OLDAL

Best things in life are free

NYITÓOLDAL MI A HASZNOS ÉLMÉNY? A VÁSÁRLÁS MENETE AJÁNLATUNK CÉGEKNEK MAGUNKRÓL
Ügyfélszolgálat:
 06(20)9663-960
Az Ön cégének is van olyan szolgáltatása, ami élményt nyújt?

Töltse fel most az élménybankba!

A feltöltés ingyenes!

Tipp: Pozicionálja újra termékét vagy szolgáltatását, mert az emberek élményeket és főleg olyan hasznos élményeket akarnak, amelyből hosszútávon profitálnak.
Lehet, hogy élményt szolgáltat, csak nem úgy hívja?
Csomagolja be
élményként és
kínálja úgy!

Feltöltöm

Mire jó az élménybank?

Hasznos élmények fontossága és gyakori hiányuk oka

Mélyebb filozófiai fejtegetés nélkül is kijelenthető, hogy az emberek a puszta hedonista élményeken túl a hasznos élményeket is keresik, amelyek úgyanúgy örömet okoznak, de azon túl új ajtókat nyitnak ki, előbbre visznek, felismersékhez, új utakhoz, új kapcsolatokhoz, új munkához, jobb életminőséghez, jobb önértekeléshez is vezethetnek. Továbbá abban is sokan egyetértenek, hogy a legtöbb élmény tényleges forrása mindig egy másik ember.

Az élmények, és azok forrásai, az emberek, elvileg mindenkinek elérhetőek, tekintve, hogy információs korban élünk.

Mégis, ennek ellenére nagyon sokan kevés ingert kapnak a környezettől, szürkén, fásultan, a fix napi rutinok közé szorítva élnek, nem érik igazi élmények és egyre kevésbé bíznak benne, hogy ez változhat. A szabadidő hasznos eltöltése is sokaknak kimerül a TV-nézésben, egyéb ötlet hiányában.

Miért van ez így?

- Sokan a kínálkozó nagyszámú lehetőség közül nem tudnak választani (pl. interneten), mert ugyan minden elolvashatnak valamiről, de az többnyire egyirányú információcsere, ezért egy hozzáértővel való személyes találkozó (bizalom!) nagyot lendítene az útkeresőn.

- Ha valami vonzaná is őket, az első lépést félnek megtenni egy új élmény felé, mert ismeretlen a terület, bizalmatlanok, nem tudják, kihez érdemes fordulni. Sokan pedig csak lusták utána járni.

- Anyagias világunkban kevesebb a közvetlen, minőségi emberi élmény kínálata, inkább filmek, tárgyak, pozíciók kapnak valós súlyuknál nagyobb szerepet, apránként deformálva értékrendünket. Szinte el sem hisszük, hogy valami mögött nem pénz és érdek rejlik.

Az élménybank ezen fog segíteni.

Az ÉLMÉNY WEBÁRUHÁZ oldalon az adott téma mestereit lehet pár órára kibérelni, akik csak veled foglalkoznak, minden kérdésedre válaszolnak és megtanítanak arra, amit ők már tudnak

 

A KÖZÖSSÉGI OLDAL-on a közösség önszervező képességőtől függően te magad szervezhetsz élményprogramokat és te magad jelentkezhetsz a mások által szervezett élményprogramokra, természetesen ez a kölcsönös előnyökre épül, pénzmozgás nincs

 

HIRDETÉS